Kantavat teräsrakenteet Jyväskylästä

Konepaja Kemell valmistaa ja asentaa mm. teräsrunkoja ja teräsportaita sekä -kaiteita asiakkaiden tarpeiden ja suunnitelmien mukaan mittatilaustyönä. Tutustu teräsrakentamisen referenssikohteisiimme »

Valmistamme myös teräsprofiiliovia ja -ikkunoita sekä lämpökatkaistusta että lämpökatkaisemattomasta profiilijärjestelmästä. Teräs on hyvä ja varma valinta, sillä materiaalina se on erittäin kestävää ja antaa monia mahdollisuuksia näyttäviin toteutuksiin. Tilaa teräsrakenteesi kokeneelta ammattilaiselta.


CE-merkintäoikeus kantaville teräsrakenteille

Saat meiltä CE-merkityt teräsrakenteet suunnitelmiesi mukaan toteutettuina. Yrityksellämme on CE -merkintäoikeus EN 1090-1 mukaisille kantaville teräsrakenteille suoritusluokkaan EXC2 asti. Tilatessasi teräsrunkorakenteet meiltä voit olla varma niiden kestävyydestä ja turvallisuudesta.

Tutustu: Suoritustasoilmoitus PDF  (DoP, Declaration of Performance), Teräsrakennestandardi EN-1090.


Ota yhteyttä - kartoitamme parhaan ratkaisun kohteeseesi ja autamme sinua onnistumaan!

Jyväskyläläinen Konepaja Kemell toteuttaa kantavat ja täydentävät teräsrakenteet osaavasti, yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Metallirakentamisen ammattilaisena toteutamme kohteeseesi sopivimman ratkaisun, jonka kestävyyteen voit luottaa.

Ota yhteyttä »

Konepaja Kemell Oy
Helmintie 7
40250
JYVÄSKYLÄ
www.konepajakemell.fi

terasportaat

Suosittele meitä