Teräsrakenteet ja alumiinijärjestelmät Jyväskylästä

Konepaja Kemell toteuttaa kattavasti erilaisia ratkaisuja asiakkaan tarpeen mukaan.

Saat meiltä uniikkeja ja räätälöityjä toteutuksia teräsrakenteisiin, teräskaiteisiin ja teräsoviin. Valikoimiimme kuuluvat myös alumiini-ikkunat ja -ovet sekä esimerkiksi näyttävät lasipintaiset julkisivuratkaisut. Rakennuttamalla alumiinijärjestelmät ja teräsrakenteet kokeneilla ammattilaisilla saat varmasti kestävää ja toivottua jälkeä. Tutustu toimintaamme, kysy rohkeasti lisää tai pyydä tarjous.


Teräsrakenteet

Teräs on ylivoimainen rakennusmateriaali, kun kohteelta vaaditaan samanaikaisesti teknistä lujuutta ja näyttävää pintaa. Valmistamme ja asennamme ammattitaidolla teräsrakenteet, teräskaiteet sekä teräsovet asiakkaan toiveiden mukaan mittatilaustyönä.

Yrityksellämme on CE -merkintäoikeus kantaville teräsrakenteille suoritustasoluokkaan EXC2 asti.


Alumiinijärjestelmät

Alumiiniovet ja -ikkunat tarjoavat laadukkaita ja energiatehokkaita ratkaisuja erilaisiin käyttötarpeisiin. Schüco-alumiinijärjestelmät ovat paitsi kestäviä ja käytännöllisiä, myös muotoilultaan tyylikkäitä sekä yksilöllisiä erilaisten pintakäsittelyvaihtoehtojen ansiosta. Kerrostalojen ja liikehuoneistojen ulko-ovi- ja porrashuoneikkunoiden saneeraukset suoritamme kokonaispalveluna. Valikoimiimme kuuluvat mm. ulko-ovet, liukuovet, avattavat ikkunat ja parvekeovet sekä isot ja näyttävät lasipinnat rakennusten julkisivuihin.


Muut palvelut

Pyrimme mahdollisimman vaivattomaan palveluun ja meidän kanssa asioidessasi saatkin monipuolista palvelua yhdestä paikasta. Kattaviin palveluihimme kuuluvat myös esim. julkisivupellitykset ja hitsauspalvelut.

Ota yhteyttä »

Konepaja Kemell Oy
Helmintie 7
40250
JYVÄSKYLÄ
www.konepajakemell.fi

alumiinirakenteet

Suosittele meitä