Metallirakenteet ammattitaidolla

Metallirakenteet ammattitaidolla

Metallirakenteet ammattitaidolla

Alumiiniovet ja -ikkunat Jyväskylästä

Konepaja Kemell valmistaa alumiiniprofiilirakenteisia ovia ja ikkunoita mittatilaustyönä, asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Asiakkaitamme ovat olleet vuosien varrella mm. rakennusliikkeet, teollisuuslaitokset ja julkisyhteisöt sekä yksityiset asiakkaat. Alumiiniovet ja -ikkunat tarjoavat laadukkaita ja energiatehokkaita ratkaisuja erilaisiin käyttötarpeisiin. Käyttämämme Schüco-alumiinijärjestelmä on paitsi kestävä ja käytännöllinen, myös muotoilultaan tyylikäs sekä yksilöllinen erilaisten pintakäsittelyvaihtoehtojen ansiosta. Erilaisia värivaihtoehtoja löytyy lukuisa määrä.

Helppohoitoiset alumiini-ikkunat

Alumiiniprofiilirakenteiset ikkunat tarjoavat pitkäikäisen, tiiviin ja helppohoitoisen ikkunarakenteen vaativiinkin kohteisiin. Alumiinirakenteet valmistetaan saksalaisesta Schüco -alumiini-ikkunajärjestelmästä. Schüco-järjestelmät tarjoavat laadukkaita vaihtoehtoja perinteisille ikkunoille:

  • Avattavat ikkunat ja parvekeovet (esim. sivu-/alasaranoituna).
  • Isot ja näyttävät lasipinnat rakennusten julkisivuihin.

Kestävät alumiiniovet

Alumiinirakenteinen ovi on tyylikäs, tiivis ja pitkäikäinen. Alumiiniovi säilyttää ominaisuutensa sääolosuhteista riippumatta. Kevytrakenteisina alumiiniovet ovat helppo asentaa ja miellyttävä käyttää. Ovet voivat olla kokolasiovia tai ne voidaan varustaa umpiosilla. Saat meiltä:

  • Ulko-ovet
  • Sisäväliovet, esim. tuulikaapin ovet
  • Liukuovet, esim. terassien liukuovet tai sisätilojen liukuväliovet
  • Parvekeovet

Ota yhteyttä - saat toteutuksia moneen tarpeeseen!

Tutustu tarkemmin Schüco-tuotteisiin. Katso myös referenssikohteitamme ja ota sitten yhteyttä - suunnitellaan yhdessä unelmiesi alumiiniovet ja -ikkunat.

Ota yhteyttä »

Konepaja Kemell Oy

Helmintie 7, 40250 JYVÄSKYLÄ
Puh. 010 292 8444
konepaja@konepajakemell.fi
www.konepajakemell.fi

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa